Particulier

Verhuizen is altijd een ingrijpende verandering in uw leven. Een nieuw huis, nieuwe buren, een nieuwe omgeving, en vooral veel ‘geregel’. De vakverhuizer staat u hierin graag bij met professionele vakmannen die tegen zeer scherpe tarieven uw inboedel verhuizen. Vooral in deze economisch onzekere tijden is het belangrijk te besparen op de kosten. Doordat de Vakverhuizer zeer nauw samenwerkt met een aantal kleinere en ervaren verhuisbedrijven kunnen we mensen en materieel uitwisselen, gezamenlijk inkopen en flexibeler werken. En daar profiteert u natuurlijk ook van…

stock-photo-girl-moving-house-with-his-family-and-carrying-boxes-98268833Onze organisatie werkt enkel met professionals die niet alleen veel ervaring hebben met alle soorten situaties, maar ook zeer bewust zijn van het belang van uw dierbare spullen. Een vakverhuizer neemt zoveel mogelijk stress bij u weg, want u heeft rondom een verhuizing al genoeg andere zaken aan uw hoofd.

Naast de vakbekwaamheid van onze medewerkers hanteren we zeer aantrekkelijke tarieven. We zijn soms een derde tot de helft goedkoper dan grote verhuisbedrijven. Als kleiner verhuisbedrijf hebben we natuurlijk veel lagere overheadkosten en ook minder materieel in eigen beheer, waardoor onze afschrijvingskosten ook een stuk lager liggen. Zeker in deze crisistijd, waarin er minder verhuisd wordt, drukken deze hoge kosten bij grote verhuisbedrijven extra op hun omzet, waarbij sommige partijen ervoor kiezen om deze extra kosten juist door te berekenen aan hun klanten. Maar niet bij ons.

Doe-het-zelf-verhuizing

We denken zelfs zóver met u mee dat u ook enkel een ervaren chauffeur/verhuizer met verhuiswagen kunt huren, mocht u in de gelegenheid zijn om zelf te helpen bij de verhuizing. Of mogelijk kunt u wat vrienden of kennissen optrommelen, waardoor u dus al een wagen mét ervaren chauffeur/verhuizer kunt huren voor € 57,50 per uur!

Wij bewijzen dat goed, veilig en vertrouwd verhuizen niet duur hoeft te zijn…

Button-offerte-rood
Reacties klanten
Niet alleen wij, maar ook u bent wellicht benieuwd naar de reacties van onze klanten. Lees hier de berichten of plaats zelf een beoordeling.

klik >hier<

De Vakverhuizer